dimarts, 18 de desembre del 2012

Hora de fer balanç...Fa dies que tinc el blog descuidat... no és que no hi pensi, ans el contrari, el que passa es que el dia a dia familiar i sobretot laboral m’absorbeix, i no tinc massa esma per picar tecles i buidar el que penso.

No fa masses dies que el meu àngel de la guarda va fer 70 "anyets", instintivament he iniciat una reflexió interna envers la meva relació amb la meva marona en els últims temps. Aquest anàlisi de pensaments, m’ha dut de rebot a fer un balanç de tot allò, que m’ha succeït aquest 2012.

És en aquest punt, que se m’ha encès una llumeta i he decidit identificar els moments importants i resumir-los amb una frase o titular.
En principi ho volia fer per mi sol, però després he pensat: - "que carai! podria ser un post interessant pel blog".

Així doncs, i després de quedar-me per mi l’afectació, sensacions i  sentiments més profunds experimentats durant aquest any que ja s’acaba, aquell que vulgui continuar llegint, trobarà una llista "resum" dels moments, fets, situacions i vivències que  m’han passat aquest any. Bones i no tant bones.

• Esquí: - Portar als nens cada cap de setmana a l'esquí Club, em fa gaudir intensament i quantitativament de molts dies a la neu (snowboard, esquí...) Com he gaudit!!!

• Per mi és viu!!! : - Ens deixa una gran persona en tots el sentits, la pèrdua del meu sogre em marca per sempre i el seu record es transforma en un referent actitudinal per mi, no hi ha dia que no pensi en ell. 

• Foc a Calvinyà: - Més enllà de la tristesa que em causa un incendi forestal, aquest em va donar una oportunitat professional única a l'hora de poder col·laborar en la gestió del mateix amb els bombers de la Generalitat de Catalunya.

• Blocaire: -Començo a escriure el meu blog, ho faig més per mi, i el que m'aporta redactar,  que per res més...

• BMW: - Després de molts anys i gràcies a molts amics que hi col·laboren,  faig realitat una il·lusió; tinc una moto que té els mateixos anys que jo.

• Mala salut de Ferro: - Tot i que fa molts anys que ens dona ensurts... poder gaudir del pare, és tot un regal ni que estigui fotudet... està allà, i això és molt!!!

• Marxar abans d'hora: - Ens deixa la Marta, una dona maquíssima i exemple de compromís, lluita i valor per tots.

• Es casa el Guixo: - Gran dia de celebració envoltat de companys de feina i d’amics, gran record de la festa !

• Formentera: - Quin plaer descobrir aquesta illa!!! Desconnectar de tot i gaudir només i intensament de la família, el mar i la natura.

• Mas Roselló: - Incomparable la sensació de felicitat i pau que m’envaeix quan estic a la masia... i quan es compartida amb el Jordi, l'Eva, la família i els amics... Indescriptible ! (quan hi ha massa mainada... no tant, jejeje...)

• Foc de l'empordà: - Gran desastre ecològic, però un cop més i en mesura de les nostres possibilitats,  col·laboràrem i ens enriquirem professionalment.

• Meritxell: - Un any més, assolellat i fantàstic dia de peregrinatge i trobada a la "Borda del Pi" amb la família. Records molt vius pel Jordi que no hi era...

• Sant Joan de Déu: - El Mateuet ens va donar un ensurt, i tot i que finalment no va ser res, el fet de passar una setmana en un hospital infantil em va servir per comprovar lo afortunats que som i a la vegada lo desagraïts i superficials que ens tornem...

No vull enrotllar-me massa... però sense matisar-los, altres ítems importants per mi  en aquest any 2012 han estat:

Germans i pares, Recerques, Ton Pià, Falles,  Barça, Bombers, SJL, Amics, Boda Pifa, ENSOSP, Ventura Bonell, Twitter, Jochi, Catalunya,  Os de Balaguer, Snowboard, Coaching, Berlín, SICUR, Marbella, Esther ...

I els més importants de tots: NATA, MATEU i TOM, No tinc prou espai al blog per explicar el que signifiquen i m’aporten cada dia aquests éssers excepcionals.

Apa! que tingueu un bon any 2013 i l’actitud ideal per fer que els somnis es compleixin, ells sols no ho faran, cal lluitar i treballar per aconseguir-los.

Sigueu feliços !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada